sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Lisää sarjisinfoa

Iip! Kiitos kaikki ihanat ihmiset, jotka kävitte moikkaamassa meitä Sarjisfestareilla! Oli ihana viikonloppu :3

 Mutta sitten kaikille tiedoksi, jotka ette päässeet Sarjisfestareille ja olisitte ehkä kiinnostuneita jopa ostamaan mun sarjiksen:
 niitä saa kyllä ostaa tätäkin kautta, tai no kirjoittamalla viestin pimean.polut [å] gmail . com osoitteeseen.
 Joka tapauksessa pidän nyt mun ihanan tutustumistarjouksen voimassa hamaan tulevaisuuteen asti eli Pimeän polkujen Prologit ja 1. Osan saa yhteishintaan 15€~ Erikseen Prologit on 7€ ja 1.Osa 10€

 LISÄKSI ;D
 miulta löytyy edelleen näitä A4-printtejä (4€) ja kirjanmerkkejä (2€), jotka mahtuvat oikein nätisti C4:sen kirjekuoreen.

 Päälle tulee sitten vielä 2€ postikuluja. Paitsi jos tilaa vain yhden sarjiksen, silloin se saattaa olla pienempi, menen huomenna postiin punnitsemaan sarjiksiani, koska olen hukannut vaakani muutossa...


Ilmoittelen taas, kun tulee uusia coneja mihin olen änkeentymässä, tällä hetkellä on vielä aika hiljaista. Desucon Frostbitesta ei olla vielä AiAi:n sisällä tehty lopullista päätöstä. . .

EDIT: Öhöm, unohdin sitten sen syyn miksi lähdin tätä entryä kirjoittamaan :'D Eli se kilpailu! Osallistujamäärä oli olematon, eli taisin laittaa liian vaikean kysymyksen. Vaikkei siihen oisi tarvinnut edes vastata oikein... Joka tapauksessa, kirjanmerkkien taustojen marmorointi on japanilaista suminagashina tunnettua paperinmarmorointia. Tekniikassa käytetään vettä ja mustetta, eli ihanan yksinkertaista ja jopa suht helppoa. Tässä muutama linkki vielä kiinnostuneille:

http://www.suminagashi.com/
Paperin marmoroinnin wiki-artikkeli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti